6 december 2021
Zilver verkopen Amsterdam

Al het zilver is welkom

Wat voor zilver je ook hebt liggen thuis, van het zilveren tafelbestek tot miniatuur beeldjes van zilver. Zilver verkopen Amsterdam doe je natuurlijk bij zilvergoudamsterdam.nl, als je tenminste de beste en eerlijkste prijs voor je zilver wilt hebben. Waar je bij een juwelier nog wel eens minder krijgt voor je zilverwerk, krijg je bij deze gespecialiseerde inkopers altijd de actuele prijs voor al je zilver. Wachten op het geld is er niet bij als je het zilver besluit te verkopen, direct contant geld in handen. Geen addertjes onder het gras maar gewoon lekker cash geld in je handen.

Zilver verkopen Amsterdam

Eerlijk en oprecht

Natuurlijk kun je bij zilver verkopen Amsterdam rekenen op een eerlijke en transparante behandeling, de meeste mensen hebben geen verstand van zilver dus gaan af op de expertise van de specialist. Door een uitgebreide taxatie te doen met een toelichting, zie je al direct dat je te maken hebt met mensen die er verstand van hebben. Heb je nog vragen dan kun je deze na de taxatie stellen, of hoe zij aan de waarde zijn gekomen. Het toetsen op echtheid is een van de procedures die worden gedaan, dit om te achterhalen dat het echt zilver is en origineel.

Alleen massief zilver

Alles wat van massief zilver is gemaakt kun je verkopen bij zilvergoudamsterdam.nl, wat het is dat maakt niet uit. Objecten die alleen verzilverd zijn worden niet aangenomen bij zilver verkopen Amsterdam. Je kunt massief zilver herkennen aan het nummer 925 of 835, dit betekent 1e serie of 2e serie zilver. Heb je thuis een magneet kun je dit ook testen, echt zilver is niet magnetisch. Zilveren munten, beeldjes, koffie of thee serviezen alles is welkom. Neem altijd alles mee wat je van plan bent te verkopen, aan de hand van alleen foto’s kan er geen taxatie worden gedaan.