16 oktober 2021

Betalingen mobiel laten doen

Heb je een eigen bedrijf met een bezorgdienst dan krijg je vaak te maken met klanten die ter plekke willen pinnen, hierbij is het er goed op te letten van welke aanbieder je gebruik maakt om de klanten te laten afrekenen. Hoe duurder een transactie is, hoe meer je kwijt bent op jaarbasis als je veel betalingen van klanten hebt. Het is niet gek dat je op zoek gaat naar het goedkoopste mobiele pinautomaat, om ervoor te zorgen dat de klanten en af kunnen rekenen en jij toch voordelig uit bent. Maar wat zijn nu echt de kosten en waarmee moet je rekening houden?

Kosten bij een mobiele pinautomaat

Je kunt niet direct zeggen wat de goedkoopste mobiele pinautomaat is, de verschillende aanbieders berekenen deze op ieder hun eigen manier. Bij de aankoop van de pinautomaat betaal je in de meeste gevallen een bepaald bedrag, waar soms ook nog registratiekosten bij komen. Kies je voor het leasen van een automaat, dan ben je hiervoor een vast bedrag per maand kwijt. Voor iedere transactie die je maakt met je bedrijf, betaal je ook een kleine vergoeding. Meestal is dit een bedrag per transactie, maar er zijn ook aanbieders waar je betaald over heel je omzet.

Al met al is het moeilijk vergelijken

Het vergelijken met de verschillende aanbieders, en de verschillende kosten maakt het er niet eenvoudiger op om de goedkoopste mobiele pinautomaat te vinden. Wil je toch een helder en duidelijk overzicht hebben, dan is het goed de website pinautomaatvergelijker.nl in te schakelen. Op deze website heb je een goed overzicht van de aanbieders en daarbij de kosten die ermee gepaard gaan. Hier zie je ook de kosten voor een vaste pinautomaat of een mini model, netjes gesorteerd zodat je direct ziet wat de voordeligste aanbieder is en wat de kosten daarvan zijn.