19 januari 2022

Defensie op Facebook.

Defensie is een belangrijk beroep en onmisbaar in de samenleving. Toch is het een beroep waar de meeste mensen niet in eerste instantie snel aan denken. Aangezien er over het algemeen al krapte is op de arbeidsmarkt is het voor defensie belangrijk om zoveel mogelijk mensen te werven. Dit kan gedaan worden door ervoor te zorgen dat zij goed worden gezien op social media en dat mensen zien hoe een baan bij defensie eruit kan zien. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door gebruik te maken van Facebook.

Wat is het belang van het bijhouden van een Facebookaccount voor defensie?

Facebook is een social media platform dat wereldwijd bekend is en gebruikt wordt. Het is een platform dat zeer gemakkelijk is om te gebruiken en een hoog gebruiksgemak heeft. Om deze reden kunnen jong en oud er gebruik van maken en kan er met dit platform een grote doelgroep bereikt worden. Via facebook is het makkelijk om foto’s, video’s en teksten te plaatsen en delen met de buiten wereld. Deze berichten kunnen de mensen die dit zijn tegengekomen weer gemakkelijk liken, hierop reageren of dit delen. Wanneer zoveel mogelijk mensen dit zoen zal het bericht zoveel mogelijk mensen bereiken. Het behandelen van de binnenkomende vragen aan de klantenservice kan worden uitbesteed.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende berichten op te pakken en de mensen zo goed mogelijk verder te helpen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de verschillende functies om aan de slag te gaan bij defensie of meer informatie over de diensten. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden op pakken en de mensen zo goed mogelijk verder helpen. Chatkrach staat 7 dagen voor u en uw pagina bezoekers klaar. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij bespreken dit graag samen met u en kunnen u eventueel van aanvullende informatie voorzien.